Shopping Cart

Fabrikant

Fabrikanten & geschiedenis

SolarWorld

 

 

ALLEEN IN SOLARWORLD-KWALITEIT ZIT ZOVEEL TECHNOLOGISCHE KNOWHOW

In 2016 blikken we terug op meer dan 40 jaar ervaring in de ontwikkeling van zonnestroomtechnologie en productie. Onder het dak van SolarWorld verenigt zich haar knowhow met de kennis van gerenommeerde bedrijven tot kwalitatief gerijpte technologie.

De stamvader van de moderne zonnestroomtechnologie, Bill Yerkes, had al in 1975 zijn firma Solar Technology International opgericht met de visie om zonnestroomenergie voor iedereen betaalbaar en dus geschikt voor de grote massa te maken. In de daaropvolgende decennia zijn veel belangrijke bedrijven hem gevolgd op weg naar het gebruik van zonnestroomenergie als schone en betrouwbare energiebron. Met grote investeringen in onderzoek en ontwikkeling hebben ze zo hun bijdrage geleverd aan de voortgaande technologische ontwikkeling van zonnestroomenergie.

SolarWorld heeft de kennis van deze gerenommeerde ondernemingen gebundeld en verenigd met haar eigen sterke onderzoek en ontwikkeling. Daarom staat het merk SolarWorld nu synoniem voor topkwaliteit. Met pioniersgeest en passie ontwikkelen zij deze SolarWorldkwaliteit continu verder. En waarborgen zo voor onze klanten echte meerwaarden, die op de lange termijn renderen.


EEN ZEKERE TOEKOMST – KWALITEIT MADE BY SOLARWORLD

SolarWorld zet deze competentie, innovatiekracht en meer dan 40 jaar technologie-ervaring in, om producten en diensten te ontwikkelen, die echte meerwaarden leveren.