Shopping Cart

Installatie en montagemateriaal

Montagemateriaal

Als u kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen en micro-omvormers gaat gebruiken, dan is het belangrijk dat de zonnepanelen ook de komende 35 jaar op uw dak blijven liggen. Wij werken met de beste montagematerialen van de fabrikant Van der Valk Solar Systems. Van der Valk Solar Systems is een Nederlands bedrijf en werkt met hoogwaardige aluminium materialen die de gehele levensduur van uw zonne-energie systeem meegaan.

Valk Solar Systems montagemateriaal

Installatie

cr783-cs07-hallwachs
Wij bieden u de allerbeste materialen met de zonnepanelen van Luxor Solar, de micro-omvormers van Enphase en een goede onderbouw van Van der Valk Solar Systems. Met onze geavanceerde software kunnen wij met behulp van luchtfoto’s, straatfoto’s en een schaduwcalculatie bepalen hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen en hoeveel deze zonnepanelen aan energie (kWh) gaan opwekken. Het laatste onderdeel wat nog geregeld moet worden is de installatie. Plaatst u de zonnepanelen zelf en bespaart u daarmee op de installatiekosten of neemt u geen risico en laat u de zonnepanelen door ons installeren?
 1. Zelf installeren

  Zelf zonnepanelen plaatsen vereist twee handige doe-het-zelvers die niet bang zijn om het dak op te gaan. Bespaar niet op uw veiligheid en huur een steiger en valbeveiliging indien noodzakelijk.

  Het plaatsen van zonnepanelen is veel makkelijker dan een plafond stucen of een muur metselen. Met basis klusmateriaal als een schroefmachine, boormachine, doppenset en spanningzoeker komt u een heel eind.

  Onze doe-het-zelf installatie sets worden zo compleet mogelijk en met een duidelijk geïllustreerd stappenplan geleverd. ’s-Ochtends begint u met frisse moed aan uw installatie en aan het einde van de dag bent u energieleverancier geworden.

 2. Laten installeren

  Geen probleem als u niet zelf wilt installeren. Wij doen dit graag voor u.

  Het grote voordeel van laten installeren is dat u twee jaar installatie garantie heeft. De installatiegarantie staat los van de product- en vermogensgarantie van 35 jaar.

  Onze eigen solar installateurs plaatsen dagelijks zonne-energie installaties door heel Nederland. Onze mannen zijn specialisten die ieder type dak wel een keer zijn tegen gekomen en altijd een passende oplossing kunnen bieden om ook uw zonne-installatie te monteren en in bedrijf te stellen.

  Wij streven er naar dat iedere klant tevreden is. U bent onze beste reclame.

Je ideale zonne-energie installatie samenstellen?

Stel je zonne-energie installatie samen