Shopping Cart

Omvormer

Enkel de beste omvormer is goed genoegDaarom Enphase!

Enphase M250 micro omvormer

Enphase micro omvormers werken onafhankelijk van elkaar en leveren daarmee een hogere energieopbrengst en grotere besparingen op dan stringomvormers.

  • Gebouwd voor een snellere en veilige installatie
  • Beste kwaliteit in zijn klasse, met de beste garantievoorwaarden, 20 jaar garantie
  • Grotere energie-opbrengst, ook bij een geringere lichtintensiteit

Dit resulteert in een omvormer die de concurrentie ver achter zich laat

Maximale efficientie

Maximale efficientie Enphase micro omvormers halen het maximale aantal kWh-en uit uw zonnepanelen tegen de laagste kostprijs, gemeten over het gehele leven van een zonne-installatie.

  • De Enphase micro-omvormers zijn ’s ochtends al energie aan het produceren terwijl stringomvormers van andere fabrikanten nog “wakker” moeten worden.
  • De Enphase micro-omvormers gaan dagelijks langer door met energie produceren, terwijl de omvormers van concurrenten al gestopt zijn.
  • Ieder zonnepaneel heeft een eigen Enphase micro-omvormer. Hierdoor wordt het maximale rendement uit ieder zonnepaneel gehaald. Bij een stringomvormer zal de prestatie van de hele streng van aan elkaar gekoppelde zonnepanelen afhankelijk zijn van het zwakste paneel.
  • De Enphase micro-omvormers presteren onder alle lichtomstandigheden veel beter dan omvormers van concurrenten. Deze verschillen zijn onder zeer slecht weer condities extreem veel hoger dan stringomvormers

Hogere opbrengst bij ideaal weer (ong 6% meer dan stringomvormer)

Hogere opbrengst bij normaal weer (ong. 14% meer dan bij stringomvormer)

Hogere opbrengst bij extreem slecht weer (onmeetbaar hoger dan stringomvormer)

Maximale levensduur

Standaard zonnestroom
12Jaar
Enphase
35Jaar

Levensduur

De economische levensduur van een standaard zonnestroom installatie wordt doorgaans berekend over een periode van 25 jaar. De stringomvormer moet tijdens deze 25 jaar minimaal 1x vervangen worden. Vandaar dat de standaard garantie op een stringomvormer 5, 10 of maximaal 12 jaar is. Enphase omvormers hebben een levensverwachting van maar liefst 30 – 35 jaar, met een garantie van 20 jaar. De Enphase omvormer gaat dus de gehele levensperiode van de zonnestroom installatie mee en hoeft niet vervangen te worden.

Veiligheid

Ieder zonnepaneel produceert ongeveer 40V gelijkspanning. Bij een stringomvormer worden er meerdere zonnepanelen aan elkaar gekoppeld, waardoor de spanningen op kunnen lopen tot levensgevaarlijke gelijkspanningen van 1000V met gevaar van elektrocutie. Bij dergelijke hoge spanningen kan ook een vlamboog ontstaan, met zelfs brand tot gevolg. Enphase micro-omvormers zijn 100% veilig. Bij Enphase micro-omvormers wordt er maar één zonnepaneel op één omvormer aangesloten. Spanningen van 40V zijn ongevaarlijk, waarbij elektrocutie en brandgevaar onmogelijk is.

Perfectie begint allemaal bij het werkproces

innovatie Enphase micro omvormers

Innovatie

De meeste fabrikanten van stringomvormers hebben een breed scala aan omvormers in hun assortiment. Dit betekent dat de aandacht moet worden verdeeld over een groot aantal producten, waarbij producten slechts beperkt vernieuwd of verbeterd worden. Enphase heeft slechts 2 omvormers in haar programma die door en door getest worden en waar noodzakelijk wordt een verbetering doorgevoerd in het ontwerp. Momenteel zijn de omvormer en het zonnepaneel nog twee producten, maar de innovaties zijn inmiddels zover dat in de nabije toekomst het zonnepaneel en de omvormer geïntegreerd zullen worden tot één product dat 30 jaar meegaat.

Kwaliteit

De oprichters van Enphase komen uit de telecom industrie, waar kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Bedenkt u zich eens hoe vaak uw oude analoge telefoonlijn niet werkte… het antwoord is nooit en dat was te danken aan hoogwaardige telecom apparatuur. Enphase producten worden vanuit het telecom gedachtengoed geproduceerd, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan. De passie van Enphase is producten te bouwen waar mensen op kunnen vertrouwen, tot jaren na aanschaf, en onder alle klimaatomstandigheden. Daarom staat bij elke stap van het ontwerp- en productieproces kwaliteit voorop, en worden de strengste kwaliteitsnormen binnen de industrie gehanteerd.

Verantwoordelijkheid

Enphase denkt de grootste impact op onze planeet te kunnen bereiken door hun missie te realiseren: zonne-energie naar het grote publiek brengen. Op een kleinere schaal doet Enphase er ook alles aan om gemeenschappen vooruit te helpen en het milieu te beschermen.

Wat je van onze omvormers kunt verwachten

Garantie

Met een productgarantie van 20 jaar en een levensverwachting van 30-35 jaar is Enphase een unieke speler in de markt.

Erkenningen / onderscheidingen

Met 134 octrooien over de hele wereld mag Enphase zeggen dat ze heel wat innovatie in energietechnologie op onze naam hebben staan. erkenningen

Service

Enphase heeft haar service apparaat goed opgetuigd en begeleidt haar klanten voor aankoop, tijdens installatie, maar ook na aankoop (in het incidentele geval dat u een defect of support vraag heeft). U kunt Enphase bereiken op telefoonnummer 020-2410598

Je ideale zonne-energie installatie samenstellen?

Stel je zonne-energie installatie samen