Shopping Cart

Over ons

Over onsDUURZAAM CONNECTED

DuurzaamConnected.nl is de website van Holland Connected BV die producten en diensten aanbiedt op het gebied van duurzame energie.

Onze missie is om u de komende dertig jaar een zonne-energie systeem te leveren dat op uw locatie de maximale opbrengst levert, zonder dat u zich tussentijds zorgen hoeft te maken over het onderhoud en/of in leven houden van uw systeem. Voor éénieder die kwaliteit en de toekomst van onze planeet hoog in het vaandel heeft staan, bent u bij Holland Connected aan het juiste adres.

De aanschaf van een zonne-energie systeem is voor veel mensen niet eenvoudig en vereist een lange termijn visie. Van u (wellicht als leek) wordt verwacht dat u zonder glazen bol een keuze moet maken uit een groot aantal merken zonnepanelen, omvormers , montagematerialen en niet te vergeten verkopers/installateurs.

Wij beseffen ons dat de meeste van onze klanten een zonne-energie systeem als een financieel product zien, en terecht; u doet immers een investering die minimaal de komende 25 jaar moet gaan presteren.

Voor zonne-energie installaties geldt hetzelfde als voor elke andere investering; alleen als u in kwaliteit investeert, kunt u op gewaarborgde opbrengsten rekenen. En goedkoop is ook hier duurkoop.

Om het u gemakkelijk te maken, bieden wij u geen uitgebreide catalogus aan producten aan waaruit u kunt kiezen, maar bieden wij u uitsluitend het beste SolarWorld zonnepaneel en de beste Enphase micro-omvormer aan.

De oerdegelijke Duits/Amerikaanse zonnepanelen fabrikant SolarWorld heeft het gehele productieproces (van Silicium zand tot zonnepaneel) in eigen beheer, waarbij de kwaliteit continu wordt bewaakt door gerenommeerde Duitse kwaliteitscontrole organisaties als TÜV en VDE. De Amerikaanse producent Enphase produceert micro-omvormers vanuit het telecom gedachtegoed, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan. De hoogwaardig aluminium bevestigingsmaterialen komen van Nederlandse bodem.

Al onze producten hebben een minimale product garantie van twintig jaar, waarbij de SolarWorld zonnepanelen zelfs een vermogensgarantie hebben van 86,85% op dertig jaar. De SolarWorld zonnepanelen zijn zowel aan de voorzijde als achterzijde van een glasplaat voorzien, waardoor deze nagenoeg onverwoestbaar zijn geworden en hoogstwaarschijnlijk over veertig jaar nog energie zullen leveren. De Enphase omvormers hebben een levensverwachting van dertig tot veertig jaar.

De “killer”-combinatie SolarWorld-Enphase levert u dus minimaal dertig jaar energie zonder al te veel onderhoud. En mocht er gedurende de productgarantie een onderdeel kapot gaan, dan borgen de beide fabrikanten uw garantie mochten wij er tegen die tijd niet meer zijn.

Daarom een zonne-energie systeem van Holland Connected.