Shopping Cart

Zonnepanelen Luxor Solar

Enkel het beste zonnepaneel is goed genoegDaarom Luxor Solar!

Het Luxor Solar glas-glas zonnepaneel is de “Miele” onder de zonnepanelen.

Het Luxor Solar  zonnepaneel heeft een opbrengst die dankzij haar langere levensduur en minimale degradatie van de zonnecellen, gegarandeerd minimaal 40% boven de industrienorm ligt. Bovendien zijn de panelen van Luxor Solar aanzienlijk beter bestand tegen allerlei mechanische belastingen en milieu invloeden. Het resultaat: hogere betrouwbaarheid vanaf dag 1 en tot minimaal 65% toename van de levensduur.

De panelen zijn daarnaast ook esthetisch zeer verantwoord; het fraaie zwarte frame en de donkere zonnecellen zijn een elegante toevoeging voor elk huis en gebouw. Bovendien biedt Luxor Solar een toonaangevende garantie van 35 jaar op zowel het product als op het vermogen.  De Luxor Solar glas-glas zonnepanelen leveren na 35 jaar nog 88,5% van hun oorspronkelijke vermogen tegen de standaard in de markt van 80% op 25 jaar. Dit betekent dat u met een Luxor Solar glas-glas paneel minimaal 50% meer opbrengst uit uw zonnepanelen haalt.

Secure Line 60 mono transparant

Dit resulteert in een paneel dat de concurrentie ver achter zich laat

Betere warmteoverdracht, hogere lichtdoorlaatbaarheid, meer opbrengst

Meer opbrengst met Luxor Solar Secure Line zonnepanelen

Ultra dun glas voorzijde

De Luxor Secure Line zonnepanelen hebben aan zowel de voor- als achterzijde een glas laag van slechts 2 mm dik. Door de dunne glas laag aan de voorzijde van het Secure Line zonnepaneel wordt meer licht doorgelaten dan bij standaard glas-folie zonnepanelen met slechts één dikke glaslaag aan de voorzijde van 3,2mm dik.

Resultaat: tot 2% hogere energie opbrengst.

 

Betere warmteoverdracht

De Luxor Secure Line glas-glas zonnepanelen een tot drie keer hogere warmte overdracht coëfficiënt als van standaard zonnepanelen. Door de betere warmteafgifte preseteren de zonnecellen beter.

Resultaat: tot 2% hogere energie opbrengst.

Hogere efficientie met PVB

PVB lagen in plaats van EVA

Bij het lamineringsproces van Luxor Solar zonnepanelen wordt PVB in plaats van EVA gebruikt. PVB is een materiaal dat wordt gebruikt bij de productie van gelaagd veiligheidsglas.

Karakteristiek voor PVB is dat het uitermate bestand is tegen hitte, UV straling en andere milieu invloeden, waardoor de levensduur van het zonnepaneel significant wordt verlengd.

Tevens laat PVB een 20% breder lichtspectrum door, wat de efficiëntie van de zonnecel vergroot.

Resultaat: tot 4% meer energie opbrengst.

Garantie

Prestatie garantie

Het Luxor Solar Tranparant glas-glas zonnepaneel beschikt over een unieke lineaire prestatie garantie van 35 jaar. Luxor Solar sluit de zonnecellen zorgvuldig op tussen twee lagen glas, waardoor de zonnecellen nauwelijks last hebben van degradatie (slechts 0,25% per jaar). Na 29 jaar levert het zonnepaneel nog een gegarandeerd vermogen van 90% van zijn oorspronkelijke vermogen en na 35 jaar nog 88,5%. Deze prestatiegarantie is ongekend voor de zonne-energie sector, waarbij wordt uitgegaan van een vermogensgarantie van 90% op 10 jaar en 80% op 25 jaar.

Luxor Secure Line Plus Garantie

Product garantie

Luxor Secure Line layers

Luxor Solar heeft in haar Secure Line haar beste zonnecellen ingesloten tussen twee lagen van het beste solarglas en daarmee een nagenoeg onverwoestbaar paneel gemaakt. De zonnecellen worden optimaal beschermt tegen mechanische belasting en weersinvloeden, waardoor het zonnepaneel een levensverwachting van 50 jaar heeft.

In tegenstelling tot de Luxor Solar Secure Line glas-glas zonnepanelen zijn de meeste zonnepanelen op de markt voorzien van slechts één beschermende glas laag aan de voorzijde en een folie laag aan de achterzijde. Door de folie aan de achterzijde zijn de panelen kwetsbaarder voor mechanische belastingen en weersinvoeden en gaan glas-folie panelen beduidend korter mee dan de Luxor Solar Secure Line glas-glas panelen.

Luxor Solar biedt daarom op haar Secure Line zonnepanelen een product garantie van 35 jaar in tegenstelling tot de rest van de zonne-energie sector die veelal met een productgarantie van maximaal 10-12 jaar werkt.

Positieve vermogenstolerantie

Luxor Solar werkt met een positieve vermogenstolerantie van maximaal 6,49Wp. Dit betekent dat als een zonnepaneel wordt getest op een vermogen tussen 280,00 en 286,49Wp, dat deze verkocht wordt als een 280Wp zonnepaneel. Luxor Solar geeft dus altijd meer dan waarvoor je betaalt.

Luxor Solar positieve vermogenstolerantie

Perfectie begint allemaal bij het werkproces

Innovatie

Luxor Secure Line Lamination

De uitvinding van gelaagd veiligheidsglas was een mijlpaal in de geschiedenis van de auto. De transparante en scheurbestendige plastic film die tussen de binnenste en buitenste glas laag gebakken is, voorkomt dat de voorruit verbrijzelt in splinters en inzittenden gewond raken.

Door het toepassen van deze bewezen technologie zijn Luxor Solar Secure Line glas-glas zonnepanelen momenteel één van de veiligste en meest duurzame zonnepanelen op de markt.

Lamineringstechniek

De Luxor Solar Secure Line glas-glas zonnepanelen zijn gelamineerd zonder mechanische druk op de zonnecellen uit te oefenen, wat bepalend is voor de levensduur en prestaties van de zonnecellen.

Deze unieke technologie van lamineren met een laag vacuüm en een hogere atmosferische druk is afkomstig uit de glasindustrie en garandeert een langere levensduur van de Luxor Solar zonnepanelen.

Bij laminering van standaard zonnepanelen leidt de mechanische druk op de zonnecellen tot een krachtenveld, waarbij zonnecellen beschadigd kunnen raken (micro cracks) waardoor de zonnecellen direct of op termijn minder gaan presteren.

Luxor Solar Secure Line lamineringstechniek

100% waterdicht

Luxor Solar Secure Line 100 procent waterdicht

Geen enkel zonnepaneel is 100% waterdicht, behalve de Secure Line glas-glas panelen van Luxor Solar.

Een glas glas zonnepaneel is veel minder kwetsbaar voor mechanische of weersinvloeden dan glas-folie panelen. De zwakke plek van een glas-glas paneel is de afdichting tussen de glaslagen en de plaats waar de bekabeling het glas-glas paneel verlaat. Door de meeste producenten van glas-glas panelen worden deze kwetsbare plaatsen met een kit afgedicht. De houdbaarheid van de kit, bepaalt de levensduur van het paneel.

Luxor Solar maakt in haar Secure Line glas-glas zonnepanelen gebruik van een thermische afdichting met butyl. Deze techniek wordt ook gebruikt bij de productie van gelaagd veiligheidsglas en zorgt voor een 100% waterdichtheid van de zonnepanelen. De panelen  worden hierdoor volledig beschermd tegen UV straling, vocht, ammoniak en zout corrosie, waardoor de levensduur met minimaal 50% wordt verlengd.

Wat je van onze zonnepanelen kunt verwachten

Garantie

  • Productgarantie 35 jaar
  • Vermogensgarantie 35 jaar
    90% op 29 jaar en 88,5% op 35 jaar
  • Positieve vermogenstolerantie van max. 6,49Wp

Awards

  • TÜV ISO 9001: 2008 (kwaliteitsbeleid)
  • TÜV ISO 14001: 2004 (milieu beleid)
  • Creditreform: Duitsland’s toonaangevende krediet agentschap heeft Luxor Solar in 2015 gewaardeerd met het Crefozert certificaat dat aangeeft dat Luxor een zeer kredietwaardig bedrijf is. Dit is een erg belangrijk gegeven gezien de lange garanties die Luxor Solar op haar zonnepanelen biedt. Temeer omdat het gros van de grote zonnepaneel fabrikanten op “omvallen” staat en bij faillissement er geen garantie meer te claimen valt.

Service

Bij Luxor Solar staat niet alleen kwaliteit op de eerste plaats, maar ook haar service en aftersales.

In tegenstelling tot bij de meeste fabrikanten, kan iedereen (eigenaar, installateur of distributeur) op een eenvoudige wijze garantie claimen  (zie garantie formulier). Probeer dit eens bij andere fabrikanten. Zonder uw installateur, waarvan u niet weet waar deze uw producten heeft ingekocht, wordt garantie claimen een lastig verhaal.

Je ideale zonne-energie installatie samenstellen?

Stel je zonne-energie installatie samen